Mobila pentru familia ta

Chiuveta Franke Single 1

Chiuveta Franke Single 1 610 din Tectonite. Tectonite – un material extraordinar, unic. Perfect pentru un aspect minimalist, disponibil în mai multe modele şi culori.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: FRANKE
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2029
Termen de livrare: Programare
*
  • Negru
    Livrare aprox. 15 zile
    Negru
  • Avena - Single 1
    Livrare aprox. 15 zile
    Avena - Single 1
455 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 75 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 37 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 25 lei / luna prin BT

Fragranite - Materiale de bucatarie minunate

Cum sa mentineti materialul Fragranite ca nou

În majoritatea cazurilor, este suficient sa stergeti suprafata cu o perie de nailon cu detergent, folosind o miscare circulara, apoi sa clatiti foarte bine. Nu folositi produse abrazive, praf, înalbitori sau agenti de curatare pentru canalizare.

Minunat pentru familiile active

Bucatariile trebuie sa nu aiba bacterii. Datorita tratamentului Sanitized®, Franke este recunoscut ca un pionier în dezvoltarea de compusi de granit pentru chiuvete. Sanitized® reduce dezvoltarea bacteriilor pe suprafata Fragranite cu 99%. În acelasi timp, Fragranite ramâne rezistent la pete si la temperaturi ridicate de pâna la 536° F (280° C).

Minunat de rezistent

Chiuvete din Fragranite sunt deosebit de elegante si confera un aspect natural bucatariei dvs. Materialul nostru Fragranite prelucrat are o stralucire subtila si este cald la atingere. Suprafata are o textura fina, dar nu poroasa, asigurând un nivel ridicat de igiena. Format din 80% nisip de cuart si 20% rasina acrilica foarte dura, materialul rezistent Fragranite de la Franke va ofera o frumusete durabila.

Minunat, în mai multe culori

Umpleti-va bucataria cu frumoasele si elegantele culori Fragranite. Exista o chiuveta Franke Fragranite care este perfecta pentru dvs.

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Diametru500
Garantie5 ani
Numar de cuve1
CuvaØ 400
Tara de provenientaUE