Mobila pentru familia ta

Chiuveta Franke Maris MRG 651

Chiuveta Franke Maris 651 din Fragranite. Fragranite nu este doar unul dintre materiale texturate cele mai dure din lume, ci este, de asemenea, şi unul dintre cele mai atractive. Chiuvete din Fragranite sunt deosebit de elegante şi conferă un aspect natural bucătăriei dvs. Materialul nostru Fragranite prelucrat are o strălucire subtilă şi este cald la atingere.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: FRANKE
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 1985
Termen de livrare: Programare
*
  • Negru
    Livrare aprox. 15 zile
    Negru
  • Avena - MRG 651-78
    Livrare aprox. 15 zile
    Avena - MRG 651-78
1.025 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 170 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 85 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 56 lei / luna prin BT

Fragranite - Materiale de bucatarie minunate

Cum sa mentineti materialul Fragranite ca nou

În majoritatea cazurilor, este suficient sa stergeti suprafata cu o perie de nailon cu detergent, folosind o miscare circulara, apoi sa clatiti foarte bine. Nu folositi produse abrazive, praf, înalbitori sau agenti de curatare pentru canalizare.

Minunat pentru familiile active

Bucatariile trebuie sa nu aiba bacterii. Datorita tratamentului Sanitized®, Franke este recunoscut ca un pionier în dezvoltarea de compusi de granit pentru chiuvete. Sanitized® reduce dezvoltarea bacteriilor pe suprafata Fragranite cu 99%. În acelasi timp, Fragranite ramâne rezistent la pete si la temperaturi ridicate de pâna la 536° F (280° C).

Minunat de rezistent

Chiuvete din Fragranite sunt deosebit de elegante si confera un aspect natural bucatariei dvs. Materialul nostru Fragranite prelucrat are o stralucire subtila si este cald la atingere. Suprafata are o textura fina, dar nu poroasa, asigurând un nivel ridicat de igiena. Format din 80% nisip de cuart si 20% rasina acrilica foarte dura, materialul rezistent Fragranite de la Franke va ofera o frumusete durabila.

Minunat, în mai multe culori

Umpleti-va bucataria cu frumoasele si elegantele culori Fragranite. Exista o chiuveta Franke Fragranite care este perfecta pentru dvs.

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Lungime(mm)780
Latime(mm)500
Garantie15 ani
Numar de cuve2
Cuva(l x L x h) 340x420x200 / 150x290x120
Tara de provenientaUE