Mobila pentru familia ta

Bucatarii Comanda

Modele de bucatarii realizate pe comanda, dimensiuni, materiale si culori variate.
☆☆☆☆☆
★★★★★
4.9 10
Producator: STAER
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 15
Termen de livrare: 30 zile
0 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 0 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 0 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 18 x 0 lei / luna prin BT

Cum comand?


/images/default-image.gif1. Masoara cu atentie spatiul in care doresti sa asezi bucataria, tine cont de toate detaliile (plinte, grinzi de rezistenta, dispunerea chiuvetei, a prizelor electrice, caloriferelor, usi, ferestre,tevi de apa sau gaz, a electrocasnicelor fixe etc).  Vino in cel mai apropiat showroom STAER cu masuratorile tale.

/images/default-image.gif2.Aici, impreuna cu unul dintre consultantii nostri  configurezi in Simulatorul 3D bucataria preferata, alegi materialele si combinatiile de culori  care ti se potrivesc si o dotezi cu accesoriile dorite.Vezi aici Materiale si Culori folosite de Simulatorul 3D Staer.


3. Cu ajutorul  consultantilor nostri de vanzari, in baza alegerii facute de tine, poti vizualiza  simularea 3D a viitoarei tale bucatarii precum si pretul acesteia,  in timp real.Comanda ta se va lansa in productie, dupa achitarea unui avans de minim 30% din valoare. In acest punct daca nu esti sigur de masuratorile tale , un specialist de la Staer se poate deplasa pentru a face masuratori exacte, urmand a se face modificarile necesare dupa caz.


/images/default-image.gif4. La termenul stabilit pentru livrare, echipa Staer iti va livra si monta mobilierul. Serviciile de livrare si montaj sunt gratuite in conditiile prezentate in magazin.

Poti alege dintr-o mare varietate de accesorii

Iti stau la dispozitie diverse sisteme de inchidere a usilor superioare orizontale, cosuri Jolly, sisteme silentioase de închidere a sertarelor (soft-close),balamale cu inchidere silentioasa a usilor, o mare diversitate de mânere pe diferite dimensiuni si multe alte accesorii de calitate, utile unei bucatarii moderne .

Toate acestea se pot vedea in magazinele Staer precum si in Simulatorul 3D.
Daca doresti o echipare completa a mobilierului tau de bucatarie, îti oferim aparatura electrocasnica care poate fi încastrata în corpuri: plite, cuptoare, masini de spalat vase, hote,frigidere, etc. ale unor producatori de renume.

Daca esti posesorul sau viitorul posesor al unei bucatarii Staer nu uita ca iti poti schimba blatul de lucru si culorile fetelor de la sertare si usi oricand doresti sa alungi monotonia,fara a schimba toata bucataria. Trebuie doar sa te adresezi consilierilor de vanzari Staer pentru a afla toate conditiile comerciale.

De ce mobilier de bucatarie din programul STAER ?

  • Se pliaza perfect in orice spatiu - dimensiunea finala rezultata este variabila.
  • Are combinatii de culori care se asorteaza cu restul ambientului - materialele folosite la usi, sertare si blaturi sunt disponibile intr-o gama variata de culori.
  • Vezi aici Materiale si Culori folosite de Simulatorul 3D Staer.
  • Este adaptat obiceiurilor tale culinare - poti amplasa dupa bunul plac corpurile inferioare si suspendate,astfel incat toate sa iti fie acum la indemana.
  • Permite incastrarea chiuvetelor si electrocasnicelor in pozitii favorabile.
  • Poti crea un mobilier de bucatarie personalizat  si nu in ultimul rand, vei obtine mai mult spatiu la costuri similare productiei de serie.

Vezi aici Nuante Corpuri Bucatarie folosite de Simulatorul 3D Staer.

Vezi aici Nuante Blaturi Bucatarie folosite de Simulatorul 3D Staer.

Vezi aici Nuante Fronturi Bucatarie folosite de Simulatorul 3D Staer.

Etichete produs