Mobila pentru familia ta
Plata in Rate cu Alpha Bank -joi, 23 august 2018
Daca ai un card Alpha Bank poti achizitiona ONLINE orice produs STAER în maxim 6 rate fara dobanda !
Credit prin BT Direct -miercuri, 9 mai 2018
Credit direct in magazin
Plata in rate prin TBI Pay -miercuri, 9 mai 2018
TBIPay Credit
Livrare si Transport -sâmbătă, 31 ianuarie 2015
STAER asigura clientilor transportul mobilierului in conditiile prezentate in magazine. Mobila iti soseste acasa in cel mai scurt timp, conform programarii din magazin!
Montaj produse mobilier -vineri, 30 ianuarie 2015
Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora.
Modalitatea de plata. -joi, 29 ianuarie 2015
Staer asigura clientilor sai multiple forme de plata atat in magazinele proprii cat si in mediul online.Deasemeni ofera diverse forme de plata in rate.
Plata in rate -joi, 29 ianuarie 2015
Staer ofera multiple sisteme de vanzare cu plata in rate. Vezi Detalii!
Mobila la comanda prin SIMULATORUL 3D -miercuri, 28 ianuarie 2015
Simulatorul 3D conceput si realizat de specialistii STAER, te ajuta sa-ti construiesti living-ul, bucataria sau dressingul pe care le doresti. Pretul afisat instant, calitatea, timpul de livrare. Totul la indemana ta cu noul Simulator 3D.
Inregistrare pe site -marți, 27 ianuarie 2015
Avantaje: 1.Nu mai completezi de fiecare data datele de livrare sau facturare. 2.Esti mereu la curent cu starea comenzilor tale. 3.Poti vedea achizitiile tale intr-un istoric de comenzi. 4.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse. 5.Poti sa iti creezi liste de cumparaturi (wishlist-uri) cu produsele pe care le doresti pe viitor. 6.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse si ai parte de oferte personalizate
Garantia produselor -marți, 27 ianuarie 2015
Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.