Mobila pentru familia ta
REGULAMENT CAMPANIE "5 ani garantie, pentru linistea ta!"
Plata in Rate cu Alpha Bank -joi, 23 august 2018
Daca ai un card Alpha Bank poti achizitiona ONLINE orice produs STAER în maxim 6 rate fara dobanda !
Credit prin BT Direct -miercuri, 9 mai 2018
Credit direct in magazin
Plata in rate prin TBI Pay -miercuri, 9 mai 2018
TBIPay Credit
Livrare si Transport -sâmbătă, 31 ianuarie 2015
STAER asigura clientilor transportul mobilierului in conditiile prezentate in magazine. Mobila iti soseste acasa in cel mai scurt timp, conform programarii din magazin!
Montaj produse mobilier -vineri, 30 ianuarie 2015
Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora.
Modalitatea de plata. -joi, 29 ianuarie 2015
Staer asigura clientilor sai multiple forme de plata atat in magazinele proprii cat si in mediul online.Deasemeni ofera diverse forme de plata in rate.
Plata in rate -joi, 29 ianuarie 2015
Staer ofera multiple sisteme de vanzare cu plata in rate. Vezi Detalii!
Mobila la comanda prin SIMULATORUL 3D -miercuri, 28 ianuarie 2015
Simulatorul 3D conceput si realizat de specialistii STAER, te ajuta sa-ti construiesti living-ul, bucataria sau dressingul pe care le doresti. Pretul afisat instant, calitatea, timpul de livrare. Totul la indemana ta cu noul Simulator 3D.
Inregistrare pe site -marți, 27 ianuarie 2015
Avantaje: 1.Nu mai completezi de fiecare data datele de livrare sau facturare. 2.Esti mereu la curent cu starea comenzilor tale. 3.Poti vedea achizitiile tale intr-un istoric de comenzi. 4.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse. 5.Poti sa iti creezi liste de cumparaturi (wishlist-uri) cu produsele pe care le doresti pe viitor. 6.Esti la curent cu cele mai noi promotii, lansari de produse si ai parte de oferte personalizate