Mobila pentru familia ta
Reclamatii/sesizari -marți, 27 ianuarie 2015
Va ajutam sa completati formularul din Detalii daca doriti sa ne adresati o sesizare.
Returnare produse -marți, 27 ianuarie 2015
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare. Staer acorda 15 zile pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.staer.ro .
Rate prin Raiffeisen Bank -marți, 27 ianuarie 2015
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen la comerciantii parteneri!
Firme Partenere Montaj -luni, 26 ianuarie 2015
Mai jos gasiti o lista cu firmele autorizate sa efectueze montajul produselor comercializate de Staer International Sa.
Rate prin BCR -marți, 20 ianuarie 2015
3-12 rate fara dobanda prin cardurile BCR
Plata in Rate cu Bonus Card -joi, 1 ianuarie 2015
Daca ai un card GarantiBank poti achiziţiona orice produs STAER în 2 - 24 rate egale far prin cardurile BonusCard , in orice magazin propriu STAER.
Plata in rate Card Avantaj -joi, 1 ianuarie 2015
Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul Staer.
De acum, poți să cumperi și mai multă mobilă pentru casa ta! Profită de RATE CU 0% DOBÂNDĂ prin cardurile BRD Finance MasterCard, plătind în magazinele Staer sau on-line, direct pe site-ul staer.ro.
Plata online folosind cardul -joi, 1 ianuarie 2015
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub majoritatea siglelor disponibile.
CardStarBT -joi, 1 ianuarie 2015
Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit StarBT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.staer.ro si in reteaua de magazine Staer.