Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3

Uscator rufe, 8 kg , condensare, LCD mediu, sistem OPTISENSE, Hublou Transparent cu rama SILVER, selector SILVER, certificare Woolmark Apparel Care, start intarziat, avertizare sonora, rezervor 5,3 l, clasa energie B, clasa eficienta la condensare A, nivel de zgomot 65 dB(A), optional - kit de suprapunere, Dimensiuni I x L x A : 85 x 60 x 60/63 cm (baza/blat), Greutate B/N : 41.70/39.16 kg
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Termen de livrare: Programare
2.259,00 RON
1.790,00 RON

Beneficii

Uscati eficient evitând excesul de a usca tesaturile

Sistemul inteligent OptiSense al acestui uscator ajusteaza timpul de uscare în functie de încarcatura si monitorizeaza umiditatea astfel ca hainele dumneavoastra sa fie întodeauna uscate eficient, dar niciodata în exces. Nu veti folosi niciodata mai multa energie electrica decât este nevoie.

Extra flexibilitate pentru pornirea si finalizarea ciclurilor

Functia de pornire cu întârziere va ofera extra flexibilitate, astfel încât puteti fi sigur ca ciclul de uscare începe si se termina în intervalul de timp care va convine cel mai mult.

Flexibilitate la scara mare.

Acest uscator de rufe ofera o capacitate generoasa de 8 kg de rufe ceea ce va permite o mai mare flexibilitate. Puteti usca dintr-o data mai multe rufe eliberându-va timpul pentru alte activitati.

Permiteti uscatorului sa va ajute la calcat!

Doriti rufe usor de calcat? Acest uscator se roteste în ambele directii, dezlipeste hainele si previne încurcarea acestora, oferind rezultate mai putin "sifonate".

Usa adaptabila oricarei pozitii de amplasare a uscatorului

Usa reversibila faciliteaza introducerea si scoaterea hainelor din uscator. Deoarece puteti monta mânerul în oricare dintre cele 4 pozitii. Indiferent de pozitia de amplasare al uscatorului, aceasta usa usureaza si mai mult manevrarea rufelor.

Specificatii produse
Adancime(mm) 540
Clasa de eficienta energetica B
Capacitate de uscare(kg) 7
Culoare Produs Alb