Mobila pentru familia ta

Robot de bucatarie Assistent EKM 4600 *

Robot de bucătărie multifuncţional EKM 4600, vă ajută în pregătirea rețetei preferate. Performanță, opțiuni și accesorii pentru a îndeplini toate dorințele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile maşină de tocat cât şi răzătoare.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 508
Termen de livrare: Programare
1.553,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 259,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 129.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 65.00 lei / luna prin BRD Groupe, TBI Credit.

Nota

  • Discountul  se acorda doar pe produsul prezentat mai sus si nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

Beneficii

Puternic

Gătiţi pentru o familie numeroasă sau doar o cină pentru prieteni? Oricând aveţi nevoie de o mână de ajutor, robotul Assistent™ de la Electrolux vă stă la dispoziţie cu un motor de 1000W, având capacitatea să făcă toată munca grea: să frământe aluatul, să mixeze cremele şi multe alte ingrediente, scăpându-vă de griji.

De încredere

Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal, fiind rezistent şi vă va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.

Adaptabil

Puteţi să setaţi robotul Assistent în fucţie de nevoile dvs. fie că pregătiţi mâncare pentru o singură persoană sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele două boluri de dimensiuni diferite, împreună cu cele 10 setări de viteză vă dau posibilitatea de a controla totul foarte uşor.

IMPORTANT!

* Promoțiile nu se cumulează. În cazul în care 2 sau mai multe promoții se suprapun, se va lua în considerare varianta cu cea mai mare valoare a reducerii pentru client. Promoțiile sunt valabile atât în magazinele STAER, cât și pe site-ul https://staer.ro . Fotografiile produselor au rol de prezentare, având caracter orientativ. Reducerile sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în perioada 01-31 ianuarie 2020 în limita stocului disponibil *

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
Inaltime(mm)360
Latime(mm)370
Adancime(mm)210
Greutate neta-cu accesorii fara ambalaj(kg)9,27
Cablu alimentare(ml)1
SpatulaNu
LameNu
Butoane PulseNu
Putere max.(W)1000
Viteza minima functionare(rpm)38
Viteza maxima functionare (rpm)210
Culoare ProdusTungsten metalic
Accesorii incluse2 boluri inox