Mobila pentru familia ta

Robot de bucatarie Assistent EKM 4600 *

Robot de bucătărie multifuncţional EKM 4600, vă ajută în pregătirea rețetei preferate. Performanță, opțiuni și accesorii pentru a îndeplini toate dorințele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile maşină de tocat cât şi răzătoare.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Disponibilitate: 1 in stoc
Termen de livrare: Programare
1.553,00 RON

Nota

  • Discountul  se acorda doar pe produsul prezentat mai sus si nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

 

Beneficii

 

Puternic

Gătiţi pentru o familie numeroasă sau doar o cină pentru prieteni? Oricând aveţi nevoie de o mână de ajutor, robotul Assistent™ de la Electrolux vă stă la dispoziţie cu un motor de 1000W, având capacitatea să făcă toată munca grea: să frământe aluatul, să mixeze cremele şi multe alte ingrediente, scăpându-vă de griji.

 

De încredere

Puteţi să vă bazaţi pe robotul de bucătărie Assistent™ şi veţi obţine rezultate excepţionale de fiecare dată când pregătiţi o prăjitură delicioasă, băteţi albuşul pentru bezea sau preparaţi aluatul pentru o pâine proaspătă. Acest mixer multifunţional este realizat în întregime din metal, fiind rezistent şi vă va fi alături pentru mulţi ani de acum încolo.

 

Adaptabil

Puteţi să setaţi robotul Assistent în fucţie de nevoile dvs. fie că pregătiţi mâncare pentru o singură persoană sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele două boluri de dimensiuni diferite, împreună cu cele 10 setări de viteză vă dau posibilitatea de a controla totul foarte uşor.

 

Accesorii

Mixerul EKM4400 vine echipat cu un cârling în formă de spirală, un tel şi un dispozitiv plat pentru a vă ajuta în munca dvs în bucătărie: să frământaţi aluatul până devine lipicios, să zdrobiţi cartofii în cel mai bun mod, să bateţi spuma de ou la mare viteză sau să amestecaţi uşor untul pentru creme. Indiferent ce vreţi să faceţi şi pentru câţi invitaţi, robotul Assistent va rezolva trebuirle pentru dvs.

Specificatii produse
Inaltime(mm) 360
Latime(mm) 370
Adancime(mm) 210
Greutate neta-cu accesorii fara ambalaj(kg) 9,27
Cablu alimentare(ml) 1
Spatula Nu
Lame Nu
Butoane Pulse Nu
Putere max.(W) 1000
Viteza minima functionare(rpm) 38
Viteza maxima functionare (rpm) 210
Culoare Produs Tungsten metalic
Accesorii incluse 2 boluri inox