Mobila pentru familia ta

Plita Electrolux EHG46341FK

Plita mixta EHG46341FK ; 60 cm; 4 zone de gatit (2 zone vitroceramice si 2 zone inductie); Timer electronic; Booster; Blocare de siguranta pentru copii.

Electrolux

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2261
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 1.849,00 RON
1.625,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 271,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 135.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 68.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Beneficii

Plita cu inductie, cu tehnologie inteligenta, cu zone care se incalzesc numai cand se afla un vas deasupra lor. Panoul de comenzi se afla direct pe plita, pentru un acces facil si un control rapid al procesului de gatire.

Caldura generata prin inductie si electric - totul la indemana

Cu aceasta plita combinata, dispuneti de zone de incalzire prin inductie si prin curent electric, astfel incat puteti utiliza surse diferite de energie.

Acces direct la toate comenzile – datorita panoului de pe plita

Comenzile acestei plite sunt concepute pentru a avea mereu acces direct la ele. Trebuie doar sa va intindeti pentru a face reglajele.

Economisiti timp prin atingerea imediata a temperaturilor inalte

Gatiti mai rapid cu ajutorul functiei booster de la aceasta plita. Va ofera un plus de energie pentru a ajunge imediat la temperaturile cele mai mari.

Intrerupeti procesul de gatire, apoi reluati-l, printr-o singura atingere

Uneori, cand gatiti, trebuie sa priveti in alta parte. Cu ajutorul functiei Stop+Go, procesul de gatire este intrerupt printr-o singura atingere si repornit cu aceleasi setari.

O zona de caldura care se incalzeste atunci cand se afla un vas deasupra ei

Multumita tehnologiei inteligente cu inductie, aceaste zone de caldura de pe aceasta plita se incalzesc doar atunci cand se afla un vas deasupra lor. Imediat ce vasul este ridicat, zonele de caldura se dezactiveaza singure.

Control intuitiv asupra incheierii procesului de gatire

Pentru control intuitiv, folositi cronometrul. Acesta dezactiveaza automat plita la terminarea duratei de gatit si va anunta prin emiterea unui semnal sonor.