Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Plita AEG IKB64301XB

Plită cu inducţie. Tehnologia cu inducţie asigură o reacţie rapidă in momentul detectării vasului şi vă ajută să efectuaţi reglaje instantanee şi precise ale nivelului de preparare.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: Programare
2.399,00 RON
1.969,00 RON

Beneficii

 

Gatirea începe la temperatura optima, imediat ce tigaia atinge plita

 

Plita prin inductie are un timp de raspuns extrem de scazut. Aceasta va atinge temperatura corecta imediat ce ia contact cu tigaia, temperatura putând fi reglata precis si instantaneu. Temperaturile ridicate sunt atinse imediat, iar racirea se realizeaza în doar câteva secunde. De asemenea, tot ce se încalzeste pe plita este tigaia.

Plita dvs. va fi întotdeauna perfect curata

 

Tehnologia de încalzire prin inductie actioneaza doar asupra tigaii, suprafata de gatire pastrând o temperatura normala. Drept urmare, suprafata din jurul tigaii va ramâne la temperatura camerei, astfel ca eventualele scurgeri sau picaturi pot fi sterse cu usurinta. Rezultatul este o plita care este întotdeauna perfect curata.

Putere maxima atunci când aveti nevoie

 

În cazul multor preparate, o încalzire rapida si intensa este obligatorie pentru a obtine un rezultat perfect. De aceea, aceasta plita dispune de o functie de intensificare a puterii. Aceasta furnizeaza o temperatura ridicata timp de pâna la 10 minute, dupa care revine la cea mai ridicata setare a temperaturii, permitându-va sa finalizati prepararea.

Detineti controlul absolut asupra duratei de preparare

 

Cronometrul reglabil, care poate fi setat la o valoare maxima de 99 de minute, este conceput pentru a va permite sa aveti un control deplin asupra procesului de preparare. Cronometrul va informeaza cu privire la durata de preparare ramasa, dar poate juca si rolul unui ceas de avertizare atunci când nu folositi arzatoarele plitei pentru gatire.

Ramâneti în siguranta si utilizati la maxim caldura reziduala

 

Multumita indicatorului pentru caldura reziduala, veti stii cu exactitate daca plitele sunt înca fierbinti. Drept urmare, veti putea folosi la maxim aceasta caldura ramasa. O puteti folosi pentru a pastra mâncarea calda, pentru a topi ciocolata sau pentru a îngrosa un sos. În acelasi timp, puteti pastra o distanta sigura fata de suprafetele prea fierbinti.

O plita care nu poate fi pornita atunci când nu este cazul

 

Atunci când activati dispozitivul de siguranta pentru copii, puteti fi sigur ca plita nu va fi pornita de acestia, accidental sau intentionat!

Specificatii produse
Alimentare plita Inductie
Garantie 2 ani
Culoare Produs Negru
Numar de arzatoare 4 zone de gatit
Siguranta Oprire automata
Cablu alimentare(ml) 1.5
Tensiune (V) 220-240
Pozitionare butoane Frontal dreapta
Putere max.(W) 7400
Functie protectie copii Da
Indicator caldura reziduala Da
Semnal sonor Da
Comenzi prin atingere Da
Detectare vase Da
Blocare butoane Da
Cronometru Da