Mobila pentru familia ta

Plita AEG IAE64413XB

Plita AEG IAE64413XB,pe inductie; SenseBoil - senzor fierbere lichide, 4 zone de gatit; Control touch; Booster; Timer electronic; Oprire automata; Detectarea vaselor; Conectivitate hota; Functie pauza; Blocare de siguranta pentru copii; Semnal acustic; Latime 60 cm; Rama de inox XL; Culoare neagra
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2291
Termen de livrare: Programare
3.060 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 510 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 255 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 306 lei / luna prin BT

Beneficii

Exista lucruri mult mai interesante decat pazitul apei care fierbe. Lasa plita cu inductie SenseBoil® sa te scape de o grija: aceasta simte cand apa clocoteste si reduce automat puterea, pentru fierbere la foc mic. Scapa de monitorizarea constanta si concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat - potrivirea aromelor sau perfectionarea meniului.

Fierberea apei controlata in siguranta de senzorul pentru fierbere.

Senzorul pentru fierbere detecteaza clocotitul apei si ajusteaza automat temperatura pentru o fierbere controlata. Fara monitorizare. Economiseste timp si energie.

Fara distrageri de atentie

Aceasta plita este prevazuta cu functia Hob2Hood, prin care puteti controla automat hota dvs. Acest lucru inseamna ca va veti putea concentra doar pe gatit, nu si pe setatul vitezei ventilatorului. Dar, daca doriti sa faceti mici reglaje, le puteti face chiar din controlul plitei.

Rotiti direct pe temperatura corecta

Comenzile cu acces direct, pentru caldura, ale acestei plite va permit sa comutati exact pe temperatura corecta. Este suficient sa atingeti nivelul corect de pe comanda cu glisare.

Suprafata care se adapteaza oricarui vas de gatit

Zonele cu autodimensionare MaxiSense® detecteaza forma fiecarui vas pe care il folosesti la gatit, oricat de mare sau mic ar fi. Caldura este distribuita uniform pe toata suprafata folosita, fara ca performanta sa scada. Controlul total in bucatarie iti sta la dispozitie.

Putere maxima, exact atunci cand va trebuie

Functia Power Booster a acestei plite este perfecta atunci cand aveti nevoie de o incalzire rapida si intensa. Cu aceasta functie, puteti incalzi mancarea foarte repede.