Mobila pentru familia ta

Info utile

Comision ZERO pentru plata la comercianţi, atât în România cât şi în străinătate. Perioadă de grație până la 60 de zile, în care beneficiezi de 0% dobândă la cumpărături! Nu se impune nicio condiţie privind venitul minim. Un card activat şi nefolosit nu presupune niciun cost.
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de STAER INTERNATIONAL.Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe orice dispozitiv, echipament ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.
Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre si termenii contractuali inainte de utilizarea site-ului şi inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate: