Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Masina de spalat vase Electrolux ESL7345LO

13 seturi; AirDry; Total incorporabila; Latime 60 cm; Consum apa 11 l; Nivel de zgomot 49 db; 5 programe; 4 temperaturi; Usa slide; Afisaj LED; Program scurt; Start intarziat 3 ore; Clasa eficienta energetica A+

Electrolux

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2266
Termen de livrare: Programare
1.795,00 RON
Confort fara efort - rate fara dobanda!!!
✅ 12 rate de la 149.58 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ 24 rate de la 74.79 lei / lunaprin BRD Groupe, TBI Credit
✅ 10 rate de la 179.50 lei / luna prin Transilvania Bank

Beneficii

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti eforturi pentru a va spala de mana paharele delicate dupa ce ati deschis o sticla cu ceva special. In sfarsit, sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii.

Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana articolele delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii. Protectie la crapare, spargere sau urme de apa.

Incredere in spalarea din colt in colt

Datorita bratului stropitor cu satelit oferit in premiera pe piata in noua noastra masina de spalat vase, este spalat fiecare colt si fiecare articol din masina. Strategia sa inovatoare de utilizare a apei permite spalare din colt in colt pentru ca si cele mai inghesuite si mai voluminoase articole sa iasa ca noi. Fara urme de murdarie, fara pete. Aspect impecabil pe orice suprafata.

Uscare cu flux natural de aer

Noua noastra tehnologie AirDry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Aceasta deschide usa cu 10 cm in ultima parte a ciclului pana cand sunteti pregatiti sa scoateti vasele. O modalitate naturala de a obtine performanta maxima la uscare, reducand eficient costurile de energie electrica.