Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Masina de spalat vase Electrolux ESL4582RA

Modelul ESL4582RA AirDry este total incorporabil; Latime 45 cm; Consum apa 10 l; Nivel de zgomot 45 db; 6 programe; 4 temperaturi; Usa slide; Motor inverter; Afisaj digital; Indicator luminos pe podea - 2 culori; Program AUTO; Program scurt; Program pahare; Program Intensiv; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2584
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 2.414,00 RON
2.157,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 360,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 180.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 90.00 lei / luna prin BRD Groupe, TBI Credit.

Datorita bratului stropitor cu satelit oferit in premiera pe piata in noua noastra masina de spalat vase, este spalat fiecare colt si fiecare articol din masina. Strategia sa inovatoare de utilizare a apei permite spalare din colt in colt pentru ca si cele mai inghesuite si mai voluminoase articole sa iasa ca noi. Fara urme de murdarie, fara pete. Aspect impecabil pe orice suprafata.Beneficii

Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana articolele delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii. Protectie la crapare, spargere sau urme de apa.

Uscare cu flux natural de aer

Noua noastra tehnologie AirDry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Aceasta deschide usa cu 10 cm in ultima parte a ciclului pana cand esti pregatit sa scoti vasele. O modalitate naturala de a obtine performanta maxima la uscare, reducand eficient costurile de energie electrica.

Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana paharele dumneavoastra delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta fiecare pahar pe parcursul spalarii. Protectie la crapare sau spargere. Si fara urme lasate de apa. Stralucitoare si protejate, de fiecare data.