Mobila pentru familia ta

Masina de spalat vase Electrolux EEM48321L

Masina de spalat vase incorporabila MaxiFlex EEM48321L, latime 60 cm, 14 seturi Inverter cu usa culisanta clasa energetica D,
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate:
COD: 2710
Termen de livrare: 6 saptamani
3.365 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 560 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 280 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 336 lei / luna prin BT

Sertarul masinii de spalat vase MaxiFlex 700 iti permite sa-ti exprimi creativitatea si sa folosesti toate uneltele din bucatarie. De la seturi de tacamuri la ustensile voluminoase, poti personaliza distributia lor pentru ca toate sa incapa.

Caracteristici

Total incorporabila; Latime 60 cm; AirDry; Brat suplimentar de pulverizare - Real Life, Nivel de zgomot 44 db; Usa slide; Motor inverter; Afisaj digital; Program scurt; Program ECO; Program pahare; Indicator luminos pe podea - 2 culori; Start intarziat pana la 24

Acoperire completa cu SatelliteClean

Vasele vor fi spalate perfect cu SatelliteClean, avand performante de pana la trei ori mai bune decat standardul. Datorita bratului cu rotatie dubla si a schimbarilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar si articolele voluminoase sunt spalate in profunzime.

Elimina ghicitul cand speli vasele cu QuickSelect

QuickSelect este o modalitate usoara de a porni un program personalizat de spalare a vaselor. Alege durata acestuia cu ajutorul glisorului si adauga eventualele tratamente optionale cu o singura atingere. Nu a fost nicicand mai simplu. Apoi, relaxeaza-te si lasa masina sa se ocupe de restul.

Uscare de trei ori mai eficienta cu AirDry

Noua tehnologie AirDry foloseste fluxul natural de aer pentru a finaliza uscarea, avand performante de pana la trei ori mai bune comparativ cu sistemele cu usa inchisa. Usa se deschide cu 10 cm spre finalul programului, lasand aerul sa circule pentru rezultate exceptionale la uscare.

Mereu informat cu TimeBeam®

Functia noastra TImeBeam® te informeaza permanent despre starea programului masinii de spalat vase. Aceasta proiecteaza informatiile esentiale pe podeaua de sub masina pentru a vedea clar cat timp a mai ramas pana la finalizare.

Pretul include timbru verde in valoare de 47,6 lei

Specificatii produse
Attribute nameAttribute value
InstalareIncorporabil
Clasa de eficienta energeticaD
Capacitate incarcare14 seturi vase
Nivel zgomot49 Db
Tensiune (V)220
Consum anual energie295 kWh
Consum energie1.039 kWh
Consum energie-aparat in mod inactiv0,50 kWh
Consum energie-aparat oprit0,50
Consum mediu anual apa3080 litri
Inaltime(mm)818
Lungime(mm)596
Adancime(mm)555
Inaltime incastrare(mm)818
Lungime incastrare(mm)600
Adancime incastrare(mm)570