Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Masina de spalat vase AEG FSE93807P

13 seturi; Total incorporabila ProClean COMFORT LIFT; AirDry; Latime 60 cm; Consum apa 10.2 l; Nivel de zgomot 39 db; 8 programe; 5 temperaturi; Motor Inverter; Afisaj digital; Time Beam - Proiectia timpului ramas pe podea; Program AUTO; Program scurt; Program pahare; Program MyFavorite; Start intarziat pana la 24 de ore; Clasa eficienta energetica A++

AEG

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2306
Termen de livrare: Programare
Pret vechi: 6.399,00 RON
5.995,00 RON
Confort fara efort - rate fara dobanda!!!
✅ 12 rate de la 499.58 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ 24 rate de la 249.79 lei / lunaprin BRD Groupe, TBI Credit
✅ 10 rate de la 599.50 lei / luna prin Transilvania Bank

Beneficii

Noua unica masina de spalat vase AEG Comfortlift este prima masina de spalat vase din lume care va permite sa glisati si sa ridicati cu delicatete cosul inferior. Vasele si vesela dvs. stralucitoare este ridicata cu delicatete la o inaltime confortabila de lucru. Va permite sa descarcati mai eficient si sa incarcati mai eficace. O masină de spalat vase conceputa sa lucreze dupa nevoile dvs. Cu Comfortlift, am adus spalatul automat al vaselor la un nivel complet nou.

Intotdeauna delicata cu vasele

Cu ComfortRails, puteti glisa delicat cosul la locul sau fara a zdruncina farfuriile. Intotdeauna usor de incarcat si descarcat. Nu mai trebuie sa va faceti griji cu ciobirea sau craparea vaselor dvs.

Incarcare si descarcare usoara a tuturor ustensilelor

Spatioasa tava pentru tacamuri detasabila de la aceasta masina de spalat vase face mai usoara ca niciodata incarcarea, spalarea si descarcarea tacamurilor si a ustensilelor. Conceputa special pentru a optimiza spatiul si functionalitatea, aceasta are capacitatea de pana la 13 seturi de tacamuri, precum si un canal extins pentru ustensilele lungi si voluminoase.

Curatare superioara si cea mai buna ingrijire a paharelor

Paharele dumneavoastra delicate pot fi acum curatate intr-un mod mai sigur ca niciodata datorita sistemelor SoftGrip si SoftSpikes de la AEG care fixeaza perfect paharele, protejandu-le de spargere.

Uscare naturala

Noua tehnologie Airdry va permite sa eficientizati la maxim uscarea cu ajutorul fluxului natural de aer. Usa se deschide 10 cm automat in ultima faza a ciclului. Astfel, vasele sunt uscate natural, fara consum extra de energie.