Mobila pentru familia ta

Masina de spalat vase AEG FSE93707P

15 seturi; Total incorporabila ProClean; AirDry; QuickSelect; Latime 60 cm; Consum apa 11 l; Nivel de zgomot 39 db; 7 programe; 4 temperaturi; Usa slide; Motor inverter; Afisaj TFT; Program scurt; Program ECO; Program pahare; Time Beam - Proiectia timpului ramas pe podea; Start intarziat pana la 24 ore; Clasa eficienta energetica A+++

AEG

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: Programare
5.995,00 RON
4.645,00 RON

Beneficii

COMPLET. ACOPERIT

Chiar și încărcăturile înghesuite sau vasele mai mari trebuie să beneficieze de spălare completă. Acum, brațul satelit inovator de la noua mașină de spălat vase AEG se asigură că fiecare colț al mașinii și fiecare cm din vasele de la interior sunt spălate complet de apa pulverizată în interior. Niciun reziduu. Doar rezultate uimitoare pe orice suprafață.

FIECARE PAHAR ESTE IMPECABIL. NU ESTE NECESARĂ SPĂLAREA MANUALĂ.

Garanția că paharele înalte de designer sunt fixate în siguranță și că spălarea impecabilă este standard. Toate sunt ale dumneavoastră cu Sistemul GlassCare din mașina de spălat vase AEG. Mașina asigură îngrijire specializată pentru paharele cu picior pe tot parcursul procesului de spălare. Funcția inovatoarea SoftGrip asigură prinderile necesare pentru fixarea piciorului și a bazei pe tot parcursul spălării. Totul iese din suport impecabil, fără urme sau pete.

Uscare naturală

Noua tehnologie Airdry vă permite să eficientizaţi la maxim uscarea cu ajutorul fluxului natural de aer. Uşa se deschide 10 cm automat în ultima fază a ciclului. Astfel, vasele sunt uscate natural, fără consum extra de energie.

Curățare superioară și cea mai bună îngrijire a paharelor

Paharele dumneavoastră delicate pot fi acum curățate într-un mod mai sigur ca niciodată datorită sistemelor SoftGrip și SoftSpikes de la AEG care fixează perfect paharele, protejându-le de spargere.

Specificatii produse
Instalare Incorporabil
Capacitate incarcare 15 seturi vase
Clasa de eficienta energetica A+++
Nivel zgomot 39 Db
Culoare Produs Gri inchis
Tensiune (V) 200-240
Consum energie-aparat in mod inactiv 5 (W)
Consum energie-aparat oprit 0.1 (W)
Consum anual apa 3080 litri
Consum anual energie 242 kWh
Inaltime(mm) 818
Lungime(mm) 596
Adancime(mm) 555
Inaltime incastrare(mm) 818
Lungime incastrare(mm) 600
Adancime incastrare(mm) 570