Mobila pentru familia ta

Masina de spalat rufe Electrolux EW8F228S

Capacitate 8 kg, 1200 rpm, clasă energie A+++ (-40%), motor Inverter cu MagnetPermanent, display mare cu afişaj LED, sistem Ultracare şi SensiCare; opţiune SoftPlus; programe speciale: Antialergic cu Abur, Rapid 14 min, Ultrawash 59 min, NewOutdoor, LânăPlus, Mătase, Sport, Denim, Pilote; TimeManager(Eco); Start Intarziat 20h; Alte opţiuni: Pete, Călcare Uşoară; Indicatoare speciale: Adaugare Rufe, Curăţare Tambur; certificare WoolmarkBlue + Ariel/Lenor Premium; culoare Alb, Dimensiuni I x L x A : 85 x 60 x 57.6 cm; Greutate B/N: 70/68.5 kg

Electrolux

☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Termen de livrare: Programare
2.669,00 RON
2.399,00 RON

Beneficii

Maşina de spălat rufe Electrolux PerfectCare800 cu sistem UltraCare activează complet detergentul şi balsamul înainte de a intra în contact cu rufele din tambur, garantând o curăţare şi protecţie consistentă şi temeinică a fiecărei fibre din ţesături. Hainele Dvs.îşi vor menţine aspectul şi calitatea pentru mai mult timp.

 

Tesaturile dumneavoastra, complet intacte

La avansata noastra masina de spalat rufe PerfectCare 800 cu Sistem UltraCare, detergentul si balsamul sunt activate complet in apa inainte de a ajunge la incarcatura. Oferind articolelor de imbracaminte o spalare profunda si consistenta, rapida si delicata.

Solutia pentru o viata mai lunga

Sistemul nostru UltraCare pre-amesteca detergentul pentru o spalare rapida si profunda. Cu ajutorul balsamului pre-amestecat, fiecare fir al tesaturii este tratat si protejat.

59 de minute pentru ingrijirea perfecta

Programul UltraWash asigura o performanta mai buna la spalare si ingrijire imbunatatita in mai putin de o ora*, fara a compromite eficienta. Pastrand calitatea hainelor pentru mai mult timp. *Atunci cand este folosit cu capsule de detergent Ariel.

Ingrijire personalizata intr-un timp mai scurt

Sistemul SensiCare adapteaza incarcatura pentru a preveni spalarea prea indelungata a hainelor. Asigurand mentinerea aspectului si catifelarii articolelor pentru mai mult timp.

Adauga abur pentru o curatare profunda

Vaporii anti-alergie combina vaporii de apa cu un program de spalare de inalta performanta pentru a indeparta bacteriile din articolele de imbracaminte.