Mobila pentru familia ta

Masina de spalat rufe Electrolux EW9W161B

Maşină de spălat rufe cu uscător Electrolux PerfectCare900 DualCare, Capacitate de spalare+uscare 10 + 6 kg , 1600 rpm, clase energie C, motor Inverter cu MagnetPermanent; LCD; sistem DualCare + Sensicare + Pompa de caldura; sistem SteamCare (Abur), TimeManager, Senzor de greutate, certificare Woolmark Blue pentru spălare+uscare, Programe : Bumbac, Bumbac Eco, Sintetice, Matase, Lana, Outdoor, NonStop 3h / 3 kg, ; Optiuni : pete, uscare temporizata/automata, start intarziat; Furtun alimentare AquaControl; Adancime totala 66 cm
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2589
Termen de livrare: 6 saptamani
9.090 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 1515 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 757 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 909 lei / luna prin BT

Beneficii

Cu masina de spalat rufe cu uscator Perfect are 900 poti avea incredere sa speli si sa usuci hainele preferate, indiferent de materialul din care sunt facute, chiar daca este vorba de matase sau puf. Sistemul DelicateCare cu pompa de caldura adapteaza temperaturile scazute si miscarea tamburului la orice tip de tesătura. Chiar si articolele din matase ies cu pana la 50% mai putine cute.

Cicluri personalizate, ingrijire personalizata

Sistemul DelicateCare regleaza temperatura si miscarea in functie de tesatura, pentru a asigura tipul corect de ingrijire. Calitatea hainelor este pastrata.

Fiecare fibra este tratata, fiecare articol este mai catifelat

Optiunea noastra SoftPlus face pre-inmuierea si distribuie uniform hainele. Asigurandu-se ca fiecare fibra este tratata si ca fiecare articol din incarcatura este catifelat si miroase a prospetime pentru mai mult timp.

Haine improspatate cu abur

Programul SteamCare reimprospateaza hainele cu ajutorul aburului, reducand cutele si minimizand nevoia de a le calca. Astfel, hainele isi pastreaza forma si textura pentru mai mult timp. In plus, sistemul nostru FreshScent combina parfumul cu aburul delicat pentru a improspata tesaturile intre spalari.

Spalarea si uscarea, adaptata la garderoba ta

Masina de spalat rufe cu uscator PerfectCare 900 adapteaza temperatura si miscarea tamburului la hainele tale. De la bumbac mixt la sintetice si chiar matase, selectarea intuitiva a modului ofera o optiune de uscare pentru toate programele de spalare. In plus, poti spala si usca o incarcatura de 3 kg in doar 3 ore.

Ingrijire a hainelor in stil mare, compacta in dimensiuni

Pastreaza aspectul si catifelarea senzatională a hainelor cu masina compacta de spalat rufe de la Electrolux. Designul flexibil al acesteia economiseste spatiul deoarece poate intra in spatiile prea mici pentru aparatele de dimensiuni standard. Si fara niciun compromis in privinta ingrijirii, vei beneficia in continuare de rezultate excelente de fiecare data cand speli hainele preferate.

Pretul include timbru verde in valoare de 89,25 lei