Mobila pentru familia ta

Hota Electrolux LFV619K

Hota de perete inclinata LFV619K ; Seria 700 SENSE; 90 cm; 1 motor; 3 viteze+intensiv; 2 filtre de aluminiu lavabile; Control electronic; Functie Breeze; Conectivitate plita; Filtru de carbon inclus; Putere de absorbtie - 700 mc/h; Negru
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2269
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.107,00 RON
2380,0000
Confort fara efort - rate fara dobanda!!!
✅ 12 rate de la 198.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ 24 rate de la 238.00 lei / luna prin BRD Groupe, TBI Credit

Beneficii

Hota tip semineu prevazuta cu motor puternic si iluminare LED. Improspatati aerul din bucatarie in mod inteligent si eficient din punct de vedere energetic.

Abordati un stil zvelt cu hota verticala din sticla

Hota verticala de la Electrolux este eleganta si, in acelasi timp, eficienta. Designul zvelt cu sticla neagra ofera un aspect contemporan si minimalist. Asigurand o bucatarie stilată in timp ce tine mirosurile la distanta.

Aer curat de jur imprejur

Aceasta hota dispune de un motor puternic care elimina aburul rapid. Va veti putea bucura de o atmosfera mai curata atunci cand gatiti, mancati sau va relaxati.

Mai multa vizibilitate, mai putina energie consumata

Lumina LED eficienta energetic este ideala pentru bucatarie, unde iluminarea este folosita frecvent, pentru perioade lungi de timp. Stralucitoarea, durata lunga de functionare si consumul energetic eficient sunt caracteristici esentiale pentru bucatariile moderne.

Un proces de gatire mai exact

Un panou de sticla modern aduce la un loc setarile hotei pentru o ventilatie rapida si eficienta in bucatarie. Precizie absoluta prin atingerea unui buton.

Filtru curat, aer curat.

Acest filtru asigura protectie eficienta permanenta pentru bucataria dvs. In plus, deoarece este complet lavabil, functioneaza pentru a asigura un aer mai curat in bucataria dvs. pentru mai mult timp.