Mobila pentru familia ta

Hota AEG DVB4850B

Hota de perete AEG DVB4850B, inclinata; 80 cm; 1 motor; 3 viteze; 1 filtru de aluminiu lavabil; Control mecanic; Putere de absorbtie - 647 mc/h;Culoare neagra
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2300
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.307,00 RON
2749,0000
Confort fara efort - rate fara dobanda!!!
✅ 12 rate de la 229.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ 24 rate de la 275.00 lei / luna prin BRD Groupe, TBI Credit

Beneficii

Cu forma sa dreptunghiulara, aceasta hota verticala va oferi un aspect si un stil distinct pentru bucataria dumneavoastra. In plus fata de designul sau deosebit, hota contine o tehnologie puternica care asigura calitatea aerului pentru a mentine cu eficienta aerul curat chiar si in spatiile mari.

Design aliniat stilului dumneavoastra

Aceasta hota pentru aragaz se incadreaza perfect intr-o locuinta moderna in multiple moduri. Combinand caracteristicile functionale de curatare a aerului cu un stil modern, aceasta se incadreaza in orice bucatarie.

CONTROLUL HOTEI. LA INDEMANA

Controlul electronic inovator face reglarea setarilor hotei mult mai convenabila. De la modificarea vitezei ventilatorului, la ajustarea setarilor de lumina, dvs. aveti control deplin asupra gatirii.

Bucurati-va de iluminat de lunga durata

Bucurati-va de beneficiile iluminarii LED. Clara si puternica, este ideala pentru iluminarea plitei, fiind si de lunga durata si eficienta energetic.