Mobila pentru familia ta

Hota AEG DTB5660HM

Hota semineu cu sticla; 60 cm; 1 motor; 3 viteze+ intensiv; 1 filtru de aluminiu lavabil; Control touch; Conectivitate plita; Putere de absorbtie - 779 mc/h; Inox
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2298
Termen de livrare: Programare
Pret vechi: 2.507,00 RON
2.029,00 RON
Confort fara efort - rate fara dobanda!!!
✅ 12 rate de la 169.08 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ 24 rate de la 84.54 lei / lunaprin BRD Groupe, TBI Credit
✅ 10 rate de la 202.90 lei / luna prin Transilvania Bank

Beneficii

Bucurati-va de iluminat de lunga durata

Bucurati-va de beneficiile iluminarii LED. Clara si puternica, este ideala pentru iluminarea plitei, fiind si de lunga durata si eficienta energetic.

Abur si mirosuri eliminate - in liniste

Datorita tehnologiei inovatoare, aceasta hota elimina aburul si mirosurile din bucatarie fara sa va dati seama. Mai mult, functionarea aproape complet silentioasa a acestei hote va permite sa creati atmosfera perfecta in caminul dvs.

Aer natural, fara zgomot sau efort.

Aceasta hota AEG cu design atragator elimina in liniste mirosurile persistente datorita tehnologiei silentioase de "briza". Pentru ca dvs. sa aveti un aer curat in bucatarie fara zgomot sau efort.

Hota care va elibereaza mainile

Aceasta plita are Hob2Hood, o functie utila care controleaza automat hota si luminile. Lasati Hob2Hood sa regleze ventilatorul in timp ce va concentrati pe momentele cheie pentru a avea un preparat gatit ideal. Insa, daca doriti sa reglati singuri viteza ventilatorului, exista si comenzi manuale pe plita.