Mobila pentru familia ta

Cuptor Electrolux KOEAP31WT

Cuptor KOEAP31WT, electric, multifunctional; 17 functii; SenseCook; Seria 800 SENSE; Conectivitate WI-FI indoor; Autocuratare pirolitica-3 moduri; Panel frontal de sticla; Afisaj digital; TFT ACTIV- Control touch dinamic; Meniu in limba romana; 170 de retete predefinite; Inchidere amortizata a usii; Usa cu 4 straturi de geam; Senzor gatire; Grill; Ghidaj telescopic pe 1 nivel; Volum net cavitate 71 litri; Convectie; Clasa eficienta energetica A++; Negru mat
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: In stoc furnizor
COD: 2557
Termen de livrare: 6 saptamani
5.720 Lei
Cumpara in rate cu Dobanda 0!!!
✅ Online: 6 x 953 lei / luna prin CardAvantaj, BT, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 476 lei / luna prin BCR(valori mai mari de 2000 lei), Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 10 x 572 lei / luna prin BT

Asteapta-te la rezultate delicioase de la cuptorul AssistedCooking 800 cu senzor de gatire, Food Sensor. Senzorul monitorizeaza temperaturile din interiorul alimentelor si iti permite sa alegi modul in care le vrei gatite. In plus, senzorul opreste cuptorul atunci cand mancarea este gata. Acum poti servi pieptul de rata gatit perfect, de fiecare data.

Beneficii

Fa cunostinta cu bucatarul tau personal - AssistedCooking

AssistedCooking este ca un bucatar asistent personal. Alege mancarea pe care o prepari, iar cuptorul alege programul si durata adecvata - cu preincalzire mai rapida. Poti chiar si sa salvezi setarile corespunzatoare gusturilor tale.

Preparate delicioase gatite mai usor cu Connected Cooking

Profita de asistenta adevarata la gatit, cu ajutorul Connected Cooking (gatire conectata). Seteaza si modifica de la distanta durata si temperatura cuptorului si bucura-te de confortul controlului asupra procesului de gatire din afara bucatariei

Gatire precisa cu ajutorul senzorului Food Sensor

Datorita senzorului de gatire, Food Sensor, poti obtine rezultate perfecte de fiecare data. Acesta iti permite sa monitorizezi procesul de gatire prin masurarea temperaturii din interiorul mancarii. Te va anunta chiar si atunci cand mancarea este gata si va intrerupe procesul de gatire..

Afisaj tactil pentru asistenta experta

Afisajul tactil color asigura o experienta intuitiva si comenzi rapide pentru cele mai relevante 3 functii. Astfel, nu mai trebuie sa derulezi la nesfarsit pentru a gasi retetele preferate - o scurtatura catre mese delicioase!

Pretul include timbru verde in valoare de 47,60 lei