Mobila pentru familia ta

Cuptor Electrolux KOE8P81Z

Cuptor electric multifunctional (17 functii); Seria 700 SENSE; Convectie; Autocuratare pirolitica - 3 moduri; Touch control; Meniu in limba romana; Panel frontal cu insertie de sticla; Afisaj digital; 90 de retete predefinite; Usa cu 4 straturi de geam; Inchidere amortizata a usii; Grill; Senzor gatire; Ghidaj telescopic pe 1 nivel; Volum net cavitate 71 litri; Clasa eficienta energetica A+; Negru
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2564
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 4.614,00 RON
3.715,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 619,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 310.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen
✅ Magazine: 24 x 155.00 lei / luna prin BRD Groupe.
Electrolux - Cuptor - KOE8P81Z

Fa cunostinta cu bucatarul tau personal - AssistedCooking

AssistedCooking este ca un bucatar asistent personal. Alege mancarea pe care o prepari, iar cuptorul alege programul si durata adecvata - cu preincalzire mai rapida. Poti chiar si sa salvezi setarile corespunzatoare gusturilor tale.

Electrolux - Cuptor - KOE8P81Z

Gatire precisa cu ajutorul senzorului Food Sensor

Datorita senzorului de gatire, Food Sensor, poti obtine rezultate perfecte de fiecare data. Acesta iti permite sa monitorizezi procesul de gatire prin masurarea temperaturii din interiorul mancarii. Te va anunta chiar si atunci cand mancarea este gata si va intrerupe procesul de gatire.

Electrolux - Cuptor - KOE8P81Z

Gatire asistata cu afisaj LCD

Afisajul nostru LCD cu gatire asistata te ajuta sa creezi mancaruri perfecte. Selecteaza preparatul, iar cuptorul seteaza durata si temperatura pentru tine. Setarile se regleaza usor pentru a se adapta gusturilor tale. Cu rezultate impresionante de fiecare data.

Electrolux - Cuptor - KOE8P81Z

Curatare pirolitica pentru stralucire permanenta

Cu ajutorul functiei inteligente de curatare pirolitica, este mai usor ca niciodata sa mentii cuptorul ca nou. Acest sistem de autocuratare incalzeste cuptorul la o temperatura care transforma grasimea si reziduurile de mancare in cenusa. Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa stergi interiorul cuptorului cu o laveta.

Savori la indemana

Cu ajutorul ghidajelor telescopice, este mult mai usor sa scoateti din cuptor preparetele dvs. Pur si simplu culisati tava spre dvs. pentru a o ridica in siguranta, fara riscul de a va arde. Mai mult decat atat, puteti monta ghidajele telescopice pe orice nivel al cuptorului, pentru o experienta cu adevarat ergonomica.