Mobila pentru familia ta

Cuptor Electrolux EVL6E40X

Cuptor electric multifunctional compact (20 functii); Convectie; Panel frontal cu insertie de sticla; Afisaj digital; 90 de retete predefinite; Inchidere amortizata a usii; Usa cu 3 straturi de geam; Proba de carne; Grill; Control touch; Volum net cavitate 43 litri; Clasa eficienta energetica A+; Inox antiamprenta.
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2248
Termen de livrare: Programare
3.214,00 RON
2.785,00 RON

Beneficii


Folositi fiecare centimetru al spatiului interior; totul va fi gatit uniform

Datorita sistemului de incalzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat si design de ghidare a aerului nou, alimentele sunt gatite uniform, indiferent unde se afla in cuptor.

Gatiti mai rapid - gatiti mai economic

Cu ajutorul ventilatorului cu aer cald puteti reduce timpul de preparare si diminua temperatura. Asadar veti econimisi timp, iar gatitul va deveni mai economic.

Grill electric

Obtineti cele mai bune rezultate la rumenire, chiar si cu vase mai mici. Este usor si rapid cu gratarul cu circuit dublu al acestui cuptor.

Extindeti-va orizonturile dvs - atingeti si creati cu ajutorul cuptorului cu abur

Doar atingeti meniul cu texte si simboluri si va veti extinde orizontul culinar. Meniul include functii ajutatoare si 100 de programe de gatit presetate. In plus puteti salva pana la 20 dintre programele dvs favorite.

Economisiti energie cu clasa A+

Economisiti energia si reduceti facturile cu noul nostru cuptor din clasa energetica A+. Izolatia eficienta, controlul electronic al caldurii si usa cu sticla in mai multe straturi si strat protector reflectiv ajuta impreuna la imbunatatirea eficientei si reduc pierderile de energie.

Specificatii produse
Tip Cuptor electric
Garantie 2 ani
Culoare Produs Negru
Culoare Produs Inox antiamprenta
Clasa de eficienta energetica A+
Ventilator racire Da
Cablu alimentare(ml) 1.5
Tensiune (V) 220-240
Consum energie 0.89 kWh
Alimentare Electrica
Adancime(mm) 567
Lungime(mm) 595
Inaltime(mm) 594
Adancime incastrare(mm) 550
Lungime incastrare(mm) 560
Inaltime incastrare(mm) 590