Mobila pentru familia ta

Cuptor Electrolux EOE7C31V

Cuptor electric multifunctional (11 functii); SenseCook; Seria 700 SENSE; Autocuratare catalitica; 9 programe automate; Panel frontal de sticla; Afisaj digital; Control touch; Inchidere amortizata a usii; Usa cu 3 straturi de geam; Grill; Ghidaj telescopic pe 1 nivel; Volum net cavitate 72 litri; Convectie; Clasa eficienta energetica A+; Culoare Alba
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: Electrolux
Disponibilitate: disponibil pentru comandă
COD: 2563
Termen de livrare: Programare
Pret Vechi: 3.014,00 RON
2.380,00 Lei
Rate fara dobanda - confort fara efort!!!
✅ Online: 6 x 397,00 lei / luna prin CardAvantaj, Brd Finance, Alpha Bank
✅ Magazine: 12 x 198.00 lei / luna prin BCR, Garanti, Raifeissen, Transilvania
✅ Magazine: 24 x 99.00 lei / luna prin BRD Groupe.

Obtine rezultate delicioase cu ajutorul nostru. Cuptorul SenseCook® 700 cu senzor alimentar iti permite sa monitorizezi atent temperatura din mijlocul mancarii. In plus, acesta se va stinge atunci cand a atins temperatura corespunzatoare. Fa cunostinta cu noua modalitate rapida de a obtine fripturi fragede si lasagna delicioasa.

Beneficii

Gatire uniforma cu ajutorul functiei de gatire pe mai multe niveluri

Beneficiaza de gatire uniforma cu ajutorul functiei de gatire pe mai multe niveluri. Inelul suplimentar de caldura iti permite sa gatesti uniform pe cele doua niveluri. Perfect pentru crearea celor mai delicioase prajituri si a celor mai bune placinte.

 

Vizibilitate completa cu afisajul nostru LCD

Afisajul nostru LCD iti arata durata, modul si temperatura de gatire. Acesta iti ofera acces la retete pre-programate, iar cuptorul lucreaza in locul tau. Selecteazq preparatul, iar cuptorul nostru isi va regla automat setarile pentru rezultate perfecte.

Curatare catalitica - un cuptor care se curata singur

Tehnologia de curatare catalitica te scapa de acumularile de grasime si resturi alimentare. Aceasta tehnologie cu autocuratare porneste automat cand temperatura cuptorului ajunge la 250°C.

Economiseste timp cu functia de Incalzire rapida

Cu functia de Incalzire rapida, cuptorul este gata de treaba odata cu tine. Avand o durata de pre-incalzire mai scurta fata de incalzirea conventionala, momentele ramase libere pot fi transformate in mese memorabile.

 

Rapid si eficient, Even Cooking

Sistemul de gatire uniforma, Even Cooking, distribuie caldura prin tot cuptorul, asigurandu-se ca totul este gatit uniform. Fara a mai fi nevoie sa intorci preparatul. Tehnologia permite incalzirea mai rapida a cuptorului, economisind timp si energie.