Mobila pentru familia ta

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil.

Cuptor cu microunde AEG MBE2658DEM

Cuptor cu microunde incorporabil; Inaltime 45 cm; Volum brut 25 litri; Volum net 23 litri; Control electronic; Putere microunde 900 W; Grill; Putere grill 800 W; Afisaj digital; Avertizare sonora; Timer electronic; Inox antiamprenta
☆☆☆☆☆
★★★★★
Producator: AEG
Termen de livrare: Programare
3.149,00 RON
2.995,00 RON

Beneficii

Creati mancaruri delicioase in cateva momente cu acest cuptor cu microunde cu doua functii – cu o functie gratar pentru un aspect final profesional. Oferind gust si textura, acest aspect final il puteti obtine la atingerea unui buton – de la bacon crocant la o crusta aurie pentru branza.

 

Conectati-l pentru a gati oriunde

Acest cuptor cu microunde se adapteaza la orice configuratie de bucatarie datorita unui sistem de ventilatie care permite circulatia aerului prin interior indiferent de amplasare. Indiferent daca este lipit de ceva pe oricare din laturi sau pus cu spatele la perete, trebuie doar sa-l conectati si sa-l folositi.

Potrivire perfecta. Instalare rapida

Indiferent de dimensiune, forma sau restrictiile de spatiu, acest cuptor cu microunde poate fi instalat in majoritatea configuratiilor de bucatarii, avand linii curate si asigurand o gatire confortabila. Cuptorul cu microunde complet incorporabil este unul dintre cele mai adaptabile de pe piata, indiferent daca este vorba de o pozitie neobisnuita sau de o suprafata ingusta.

Controlati-va gatitul

Acest cuptor cu microunde are un panou de comanda cu ecran tactil intuitiv ce are o suprafata care se sterge foarte usor. Panul tactil va permite, in plus, sa schimbati functiile si duratele in cateva secunde.